Stengolvspecialisten i Haninge

Stockholms län

Information

590610-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stengolvspecialisten i Haninge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stengolvspecialisten i Haninge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Stengolvspecialisten i Haninge finns i.

Stengolvspecialisten i Haninge har varit registrerat sedan 2006-02-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stengolvspecialisten i Haninge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Stengolvspecialisten i Haninge är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för Stengolvspecialisten i Haninge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stengolvspecialisten i Haninge så kan ni göra det på telefon genom 08-7452464 eller genom brev på följande adress:

Slipning och kristallisering av stengolv.

Det finns olika personer som har en koppling med Stengolvspecialisten i Haninge och det är Abarca Figueroa, Manuel Guillermo som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,