Sten Holmqvist Bygg & Konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och Sten Holmqvist Bygg & Konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sten Holmqvist Bygg & Konsult är ett av dem. Statusen för Sten Holmqvist Bygg & Konsult är att Bolaget är aktivt.

Sten Holmqvist Bygg & Konsult är ett Enskild firma och skapades 2006-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sten Holmqvist Bygg & Konsult ska trivas.

Sten Holmqvist Bygg & Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Haninge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utföra byggtjänster och utförande av totalentreprenad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sten Holmqvist Bygg & Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är Sten Holmqvist Bygg & Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Sten Holmqvist Bygg & Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9284334.

.

De som är på något sätt har med Sten Holmqvist Bygg & Konsult är Holmqvist, Sten Manne som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sten Holmqvist Bygg & Konsult har 590505-XXXX som sitt organisationsnummer.