J.S. LAYOUT SERVICE

Stockholms län

Information

J.S. LAYOUT SERVICE är ett av många verksamheter som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som J.S. LAYOUT SERVICE finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

J.S. LAYOUT SERVICE som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-02-16. Men sedan 1996-01-01 så har J.S. LAYOUT SERVICE varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J.S. LAYOUT SERVICE så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7472018.

Haninge arbetar för att verksamheter som J.S. LAYOUT SERVICE ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för J.S. LAYOUT SERVICE. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Med hjälp av datautrustning rita konstruktions- och servicescheman för elektronik samt kretskorts- layouter för elektronik, programvara på disketter

Firmatecknare för J.S. LAYOUT SERVICE är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J.S. LAYOUT SERVICE och det är följande personer, SALLBERG, JAN BERTIL som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för J.S. LAYOUT SERVICE är 581216-XXXX.