Leg. Tandhygienist Lena Hall

Stockholms län

Information

581126-XXXX är organisationsnummer för bolaget Leg. Tandhygienist Lena Hall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leg. Tandhygienist Lena Hall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som Leg. Tandhygienist Lena Hall finns i.

Leg. Tandhygienist Lena Hall har varit registrerat sedan 1997-02-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leg. Tandhygienist Lena Hall så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Leg. Tandhygienist Lena Hall är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för Leg. Tandhygienist Lena Hall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Leg. Tandhygienist Lena Hall så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tandhygienistverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leg. Tandhygienist Lena Hall och det är Hall, Lena Birgitta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,