EIDOS FÖRLAG

Stockholms län

Information

580816-XXXX är organisationsnummer för verksamheten EIDOS FÖRLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EIDOS FÖRLAG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som EIDOS FÖRLAG finns i.

EIDOS FÖRLAG har varit registrerat sedan 1986-01-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EIDOS FÖRLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

EIDOS FÖRLAG är och det finns flera verksamheter i Haninge som också är .

Firmatecknare för EIDOS FÖRLAG är följande:

Vill ni komma i kontakt med EIDOS FÖRLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-135936 eller genom brev på följande adress:

Förlagsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med EIDOS FÖRLAG och det är SEM-SANDBERG, SNORRE STEVE som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,