GoR Sport, Mode & All.Service

Stockholms län

Information

GoR Sport, Mode & All.Service är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som GoR Sport, Mode & All.Service finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GoR Sport, Mode & All.Service är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-07-13.

GoR Sport, Mode & All.Service som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-06-11. Men sedan 2001-07-13 så har GoR Sport, Mode & All.Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GoR Sport, Mode & All.Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50024259.

Haninge arbetar för att företag som GoR Sport, Mode & All.Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GoR Sport, Mode & All.Service. Det finns flera företag i Stockholms län.

Handel med konfektionsvaror, skor, leksaker, sport- och present- artiklar, profil- och yrkeskläder. sälja tjänster och service inom administration, ekonomi och kontorservice. guidning, hajker, läger, utflykter, resor. allmän personaluthyrning.

Firmatecknare för GoR Sport, Mode & All.Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GoR Sport, Mode & All.Service och det är följande personer, Richter, Günther Ola som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för GoR Sport, Mode & All.Service är 570923-XXXX.