Ornö Stuguthyrning och Allround

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Enskild firma som heter Ornö Stuguthyrning och Allround. Det finns flera företag som liknar Ornö Stuguthyrning och Allround i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ornö Stuguthyrning och Allround är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-29 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-03-16 så har Ornö Stuguthyrning och Allround varit registrerat och sedan 2001-05-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ornö Stuguthyrning och Allround och det finns fler företag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Ornö Stuguthyrning och Allround så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ornö Stuguthyrning och Allround så kan ni göra det på 08-50156466.

Uthyrning av bäddplatser med frukost till turister. Turismtjänster, byggjobb, målerijobb, snöröjning, friskvårdsprodukter & tjänster. Eljobb på båt, bil, MC, moped, motorservice.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Leif Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ornö Stuguthyrning och Allround har 560917-XXXX som sitt organisationsnummer.