CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED är ett av dem. Statusen för CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED är att Bolaget är aktivt.

CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED är ett Enskild firma och skapades 1988-08-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED ska trivas.

CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsstädning, handel och export av vitvaror och hushållsmaskiner, förmedling av försäljnings- uppdrag

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50023222.

.

De som är på något sätt har med CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED är AYADI, MOHAMED BEN AMARA som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

CLEANING AND TRADING CONSULT AYADI MOHAMED har 560825-XXXX som sitt organisationsnummer.