P.E UTBILDNINGSKONSULT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haninge och P.E UTBILDNINGSKONSULT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och P.E UTBILDNINGSKONSULT är ett av dem. Statusen för P.E UTBILDNINGSKONSULT är att Bolaget är aktivt.

P.E UTBILDNINGSKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1990-06-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som P.E UTBILDNINGSKONSULT ska trivas.

P.E UTBILDNINGSKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbildning inom räddningstjänst

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P.E UTBILDNINGSKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är P.E UTBILDNINGSKONSULT och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med P.E UTBILDNINGSKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7760687.

.

De som är på något sätt har med P.E UTBILDNINGSKONSULT är ENEMAN, HANS PETER som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

P.E UTBILDNINGSKONSULT har 560714-XXXX som sitt organisationsnummer.