GSA SYSTEM

Stockholms län

Information

560327-XXXX är organisationsnummer för bolaget GSA SYSTEM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GSA SYSTEM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haninge som är den kommunen som GSA SYSTEM finns i.

GSA SYSTEM har varit registrerat sedan 1986-06-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GSA SYSTEM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GSA SYSTEM är och det finns flera bolag i Haninge som också är .

Firmatecknare för GSA SYSTEM är följande:

Vill ni komma i kontakt med GSA SYSTEM så kan ni göra det på telefon genom 08-7450118 eller genom brev på följande adress:

Konsultativ verksamhet inom databranschen samt handel med datautrustning

Det finns olika personer som har en koppling med GSA SYSTEM och det är SVENSSON, GERT ANDERS som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,