Beck Maskin Sverige AB

Stockholms län

Information

Beck Maskin Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Beck Maskin Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Beck Maskin Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-02-14.

Beck Maskin Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-12-19. Men sedan 2008-02-07 så har Beck Maskin Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rudanv. 2, 136 50, Haninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Beck Maskin Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50074174.

Haninge arbetar för att verksamheter som Beck Maskin Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Beck Maskin Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva import, försäljning, service och uthyrning av minigrävmaskiner och reservdelar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Beck Maskin Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Garpmo, Mia Katarina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Beck Maskin Sverige AB och det är följande personer, Garpmo, Mia Katarina som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Beck, Owe som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Beck, Owe som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Beck, Anette som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Beck, Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Beck, Inger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Frostung, Leif Magnus Wendel som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Beck Maskin Sverige AB är 556747-0637.