PYRRHUS Bygg & Måleri AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och PYRRHUS Bygg & Måleri AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och PYRRHUS Bygg & Måleri AB är ett av dem. Statusen för PYRRHUS Bygg & Måleri AB är att Bolaget är aktivt.

PYRRHUS Bygg & Måleri AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-10-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som PYRRHUS Bygg & Måleri AB ska trivas.

PYRRHUS Bygg & Måleri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsverksamhet, uthyrning av fastighet, äga lös och fast egendom, leasing av lös egendom angående bygg- och anläggningsverksamhet, idka handel med värde- papper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PYRRHUS Bygg & Måleri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är PYRRHUS Bygg & Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med PYRRHUS Bygg & Måleri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6223842.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med PYRRHUS Bygg & Måleri AB är Mitsos, Andreas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mitsos, Spiridon Andreas som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sterner, Elisabeth Maria som är född 1958 och har titeln Revisor, E.ON ES Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .

PYRRHUS Bygg & Måleri AB har 556740-6177 som sitt organisationsnummer.