Södertak AB

Stockholms län

Information

556740-2986 är organisationsnummer för bolaget Södertak AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Södertak AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Södertak AB finns i.

Södertak AB har varit registrerat sedan 2007-10-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Södertak AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Södertak AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Södertak AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Södertak AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3242935 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tak- och byggentreprenadverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Södertak AB och det är Andersson, Björn Erik Rickard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sofia som är född 1977 och har titeln Suppleant, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,