Sveavägsgruppen AB

Stockholms län

Information

556739-1015 är organisationsnummer för företaget Sveavägsgruppen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sveavägsgruppen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Sveavägsgruppen AB finns i.

Sveavägsgruppen AB har varit registrerat sedan 2007-10-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sveavägsgruppen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Sveavägsgruppen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sveavägsgruppen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sveavägsgruppen AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4615624 eller genom brev på följande adress:
Poseidons Torg 4, 136 46, Handen

Bolaget ska bedriva restaurang och casino samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sveavägsgruppen AB och det är Nikravesh, Zahra som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bahremandi, Hessam som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tommy Per Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,