Leif Öremark Försäkringkonsult AB

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter Leif Öremark Försäkringkonsult AB. Det finns flera bolag som liknar Leif Öremark Försäkringkonsult AB i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Leif Öremark Försäkringkonsult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-06 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-07-03 så har Leif Öremark Försäkringkonsult AB varit registrerat. Idag är Leif Öremark Försäkringkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Leif Öremark Försäkringkonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Krokv. 13, 136 70, Vendelsö. Vi ni istället prata med Leif Öremark Försäkringkonsult AB så kan ni göra det på 08-7451917.

Bolaget skall bedriva försäkringsförmedling samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Öremark, Leif Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Öremark, Gunilla Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ribohn, Artur Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Ribohn & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Leif Öremark Försäkringkonsult AB har 556733-9337 som sitt organisationsnummer.