Sextum Besiktning & Byggledning AB

Stockholms län

Information

556731-1849 är organisationsnummer för verksamheten Sextum Besiktning & Byggledning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sextum Besiktning & Byggledning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Sextum Besiktning & Byggledning AB finns i.

Sextum Besiktning & Byggledning AB har varit registrerat sedan 2007-06-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sextum Besiktning & Byggledning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Sextum Besiktning & Byggledning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sextum Besiktning & Byggledning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sextum Besiktning & Byggledning AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4383857 eller genom brev på följande adress:
Alpv. 10, 136 49, Haninge

Bolaget skall bedriva besiktning och konsultation inom byggnadssektorn, bedriva byggledning och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sextum Besiktning & Byggledning AB och det är Nielsen, Nisse Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Lisbet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,