Ackduel Installation AB

Stockholms län

Information

Ackduel Installation AB är ett bolag som finns i Haninge. I Ackduel Installation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linderholm, Stefan Sixten som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Linderholm, Nils Olof Sixten som är född 1942 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ackduel Installation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ackduel Installation AB på telefon 08-50440850.

Bolaget skall bedriva elinstallation och byggverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ackduel Installation AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ackduel Installation AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ackduel Installation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Ackduel Installation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ackduel Installation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ackduel Installation AB har 556730-0982 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.