JKHH Konsult & Byggservice AB

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter JKHH Konsult & Byggservice AB. Det finns flera verksamheter som liknar JKHH Konsult & Byggservice AB i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-12-27 så har JKHH Konsult & Byggservice AB varit registrerat. Idag är JKHH Konsult & Byggservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med JKHH Konsult & Byggservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Oxens g. 237, 136 63, Haninge. Vi ni istället prata med JKHH Konsult & Byggservice AB så kan ni göra det på 073-3391852.

Bolaget ska bedriva entreprenader inom byggbranschen samt även äga och förvalta fastigheter och aktier och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karjalainen, Jukka Pekka Matti som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Hans Hilding som är född 1953 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

JKHH Konsult & Byggservice AB har 556718-6761 som sitt organisationsnummer.