Byggfirma Kaj Henriksson AB

Stockholms län

Information

556712-7096 är organisationsnummer för bolaget Byggfirma Kaj Henriksson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggfirma Kaj Henriksson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Byggfirma Kaj Henriksson AB finns i.

Byggfirma Kaj Henriksson AB har varit registrerat sedan 2006-10-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggfirma Kaj Henriksson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Byggfirma Kaj Henriksson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggfirma Kaj Henriksson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Byggfirma Kaj Henriksson AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4710258 eller genom brev på följande adress:
Stallg. 4, 815 76, Söderfors

Bolaget skall bedriva entreprenader inom byggbranschen samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggfirma Kaj Henriksson AB och det är Henriksson, Kaj Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Hans Hilding som är född 1953 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor,