Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556710-2909 är organisationsnummer för företaget Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB finns i.

Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2006-09-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-14.

Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-982180 eller genom brev på följande adress:
Sulkyv. 29, 163 43, Spånga

Bolaget skall bedriva yrkesfotoverksamhet såsom reklam, industri, repotage, arkitektur samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Gert Jansson i Stockholm AB och det är Jansson, Gert Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Kerstin Ingrid Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lehtipalo, Mats Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,