Eurokeramik i Haninge Aktiebolag

Stockholms län

Information

Eurokeramik i Haninge Aktiebolag är en verksamhet som finns i Haninge. I Eurokeramik i Haninge Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson Elfström, Lena Märta M som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Lennart Ingemar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Wisén, Åke Torsten som är född 1970 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eurokeramik i Haninge Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Eurokeramik i Haninge Aktiebolag på telefon 08-7453100.

Bolaget skall driva import och försäljning av keramik, kakel, annat byggmaterial och bostadsinredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eurokeramik i Haninge Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eurokeramik i Haninge Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Eurokeramik i Haninge Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-25 och Eurokeramik i Haninge Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eurokeramik i Haninge Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Eurokeramik i Haninge Aktiebolag har 556702-8351 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.