Nordic Finance Academy AB

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter Nordic Finance Academy AB. Det finns flera företag som liknar Nordic Finance Academy AB i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Nordic Finance Academy AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-30 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-03-15 så har Nordic Finance Academy AB varit registrerat och sedan 2006-03-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Nordic Finance Academy AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Nordic Finance Academy AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Forsen Gård , 136 75, Vendelsö. Vi ni istället prata med Nordic Finance Academy AB så kan ni göra det på 070-3146162.

Bolaget är ett kunskapsföretag inom ekonomi och finans och skall bedriva verksamhet för att öka det ekonomiska kunnandet (finansiell IQ) bl.a genom att tillverka, förmedla och sälja kunskapsspel för utbildning, att undervisa, föreläsa och informera, att förmedla och sälja litteratur och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hedemark, Harry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedemark, Linnéa Elisabeth som är född 1988 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Nordic Finance Academy AB har 556699-5717 som sitt organisationsnummer.