Mörling Stockholm AB

Stockholms län

Information

Mörling Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Mörling Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mörling Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-16.

Mörling Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-21. Men sedan 2006-03-16 så har Mörling Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bjärka-Säby Apellunden, 590 55, Sturefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mörling Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Haninge arbetar för att verksamheter som Mörling Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mörling Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall erbjuda tjänster inom området marknadskommunikation, strategisk rådgivning, utformning och produktion av kommunikationslösningar utbildningar och event produktion, marknadsföring av datorspel. Bolaget skall vidare bedriva träningsverksamhet för hundar, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mörling Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mörling Stockholm AB och det är följande personer, Mörling, Lars Elia Emmanuel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörling, Lars Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lundgren, Anders Gabriel som är född 1973 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 4 AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mörling Stockholm AB är 556690-8645.