Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2005-11-16 så skapades Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB och verksamheten är har F-skattsedel Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB har haft det sedan 2006-02-02.

Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-02

556690-6144 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB så går det att nå dem via telefon på 08-50010120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Andreas Lindqvist Fastighetsförmedling AB är Lindkvist, Magnus Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Flynner, Carl Urban som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .