Björntjänst i Haninge AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och Björntjänst i Haninge AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Björntjänst i Haninge AB är ett av dem. Statusen för Björntjänst i Haninge AB är att Bolaget är aktivt.

Björntjänst i Haninge AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Björntjänst i Haninge AB ska trivas.

Björntjänst i Haninge AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Haninge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva logistiska emballage för industri, emballage såsom kabel, emballage pall. Bolaget skall även bedriva byggentreprenadverksamhet såsom rotarbeten, grundläggning, nyproduktion och schakt. Vidare skall bolaget driva viss försäljning av entreprenadmaskiner som används vid schaktning och bygg. Bolaget skall även bedriva event arrangemang såsom catering, transport och lokal samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björntjänst i Haninge AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är Björntjänst i Haninge AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Björntjänst i Haninge AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50032600.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Björntjänst i Haninge AB är Bjelkenstedt, Björn Thomas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelkenstedt, Lars Theodor som är född 1972 och har titeln Suppleant, Petersson, Fredrik Gunnar som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Björntjänst i Haninge AB har 556689-1866 som sitt organisationsnummer.