Aeromar AB

Stockholms län

Information

556688-4986 är organisationsnummer för bolaget Aeromar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aeromar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Aeromar AB finns i.

Aeromar AB har varit registrerat sedan 2005-10-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aeromar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-08.

Aeromar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aeromar AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aeromar AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7319390 eller genom brev på följande adress:
Salholmsv. 11, 148 95, Muskö

Bolaget skall leverera ingenjörs- samt underhållstjänster inom området maskinteknik, företrädesvis inom den marina branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aeromar AB och det är Lindqvist, Björn Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Gunnar Gösta som är född 1927 och har titeln Suppleant, Bjelkberg, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,