KELT El & Fastighet AB

Stockholms län

Information

KELT El & Fastighet AB är ett företag som finns i Haninge. I KELT El & Fastighet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wahlström, Bo Ulf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Christina Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, ANDERS NORKVIST REVISIONSBYRÅ Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med KELT El & Fastighet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå KELT El & Fastighet AB på telefon 08-7715040.

Bolaget skall bedriva el-, tele-, och datainstallationer och försäljning av elmaterial, fastighetsservice och ombyggnader och därmed förenlig verksamhet.

Idag är KELT El & Fastighet AB av bolagstypen Aktiebolag.

KELT El & Fastighet AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

KELT El & Fastighet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och KELT El & Fastighet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KELT El & Fastighet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

KELT El & Fastighet AB har 556687-2536 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.