M & L Kempe Fashion AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och M & L Kempe Fashion AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och M & L Kempe Fashion AB är ett av dem. Statusen för M & L Kempe Fashion AB är att Bolaget är aktivt.

M & L Kempe Fashion AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som M & L Kempe Fashion AB ska trivas.

M & L Kempe Fashion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-08. I Haninge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M & L Kempe Fashion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22.

Idag är M & L Kempe Fashion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med M & L Kempe Fashion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55698500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med M & L Kempe Fashion AB är Kempe, Louise Birgitta Eleonora som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kempe, Marlene Birgitta Eleonora som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjuräng Kempe, Birgitta Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kempe, Lars Anders Johan som är född 1937 och har titeln Suppleant, Widarsson, Jarl Vidar Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Kluge, Ulf Thorbjörn som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

M & L Kempe Fashion AB har 556683-9691 som sitt organisationsnummer.