FGP Instrumentation Scandinavia AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns FGP Instrumentation Scandinavia AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. FGP Instrumentation Scandinavia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

FGP Instrumentation Scandinavia AB är momsregistrerat sedan2005-09-29 och har organisationsnummer 556680-1535.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7772633 alternativt besöka eller skicka post till FGP Instrumentation Scandinavia AB på följande adress Markörg. 2, 136 44, Handen.

FGP Instrumentation Scandinavia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-29.

I FGP Instrumentation Scandinavia AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av mätinstrument för industri och forskning främst inom bil och flygindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.