Hemmamöbler Nordwid & Partner AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och möbelinredning, konsultverksamhet inom nyckelfärdiga områden såsom IT, inredning och säkerhet, att till kund leverera delar av eller komplett funktionell arbetsplats vad gäller möbler och ergonomi samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hemmamöbler Nordwid & Partner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Hemmamöbler Nordwid & Partner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2005-04-02 så skapades Hemmamöbler Nordwid & Partner AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556678-8286 är organisationsnummret för företaget som finns i Haninge.

Just nu är Hemmamöbler Nordwid & Partner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hemmamöbler Nordwid & Partner AB så går det att nå dem via telefon på 08-7450860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hemmamöbler Nordwid & Partner AB är Nordlander, Eric Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Åsa Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .