Trimigo IT AB

Stockholms län

Information

Trimigo IT AB är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Trimigo IT AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trimigo IT AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-25.

Trimigo IT AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-02-28. Men sedan 2005-03-25 så har Trimigo IT AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nedergården 266, 136 53, Haninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trimigo IT AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7450707.

Haninge arbetar för att företag som Trimigo IT AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trimigo IT AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva IT-konsultverksamhet, drift av IT-system samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trimigo IT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trimigo IT AB och det är följande personer, Gustafsson, Per Niclas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kjell Inge som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hedvåg, Per-Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trimigo IT AB är 556676-8858.