Lemnea Sverige AB

Stockholms län

Information

Lemnea Sverige AB är ett bolag som finns i Haninge. I Lemnea Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thysell, Lars Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Thysell, Lars Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dage, Anders Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bert Torbjörn som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lemnea Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lemnea Sverige AB på telefon 08-7413420.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom IT, handel med varor inom data-konsumentprodukter och bedriva rådgivningstjänster och mäkleri inom affärs- och verksamhetsutveckling avseende organisation, information, strategi samt investeringsverksamhet i svenska och utländska företag samt handel med aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lemnea Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lemnea Sverige AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lemnea Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-11 och Lemnea Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lemnea Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Thysell, Lars Stefan Firman tecknas i förening av -Dage, Anders Magnus -Thysell, Lars Stefan

Lemnea Sverige AB har 556676-2398 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.