GYMLECO Products AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva tillverkning och handel, inklusive import och export av träningsredskap inom friskvårdsområdet, samt all annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GYMLECO Products AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är GYMLECO Products AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2004-12-22 så skapades GYMLECO Products AB och företaget är har ej F-skattsedel.

GYMLECO Products AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-03

556673-0767 är organisationsnummret för företaget som finns i Haninge.

Just nu är GYMLECO Products AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med GYMLECO Products AB så går det att nå dem via telefon på 08-50011997 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom GYMLECO Products AB är Helminen, Seija Anna Hannele som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoikkala, Mika Johan Fredrik som är född 1983 och har titeln Suppleant, Larm, Karl Nils-Olov Sone som är född 1956 och har titeln Revisor, .