Lojoma AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och Lojoma AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Lojoma AB är ett av dem. Statusen för Lojoma AB är att Bolaget är aktivt.

Lojoma AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lojoma AB ska trivas.

Lojoma AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurang och campingverksamhet, uthyrning ev entreprenadmaskiner, konsultation inom detsamma jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lojoma AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Lojoma AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Lojoma AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50033156.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Lojoma AB är Blomqvist, Johan Vilhelm Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Anna Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lojoma AB har 556671-9653 som sitt organisationsnummer.