Conziss i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggentreprenader, uthyrning av maskiner, värdepappershantering samt därmed förenlig verksamhet, Försäljning av mat och dryck från cafévagn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Conziss i Stockholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Conziss i Stockholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2004-11-26 så skapades Conziss i Stockholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Conziss i Stockholm AB har haft det sedan 2005-01-13.

Conziss i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556671-2419 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Conziss i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Conziss i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 073-9920065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Conziss i Stockholm AB är Karlsson, Karl Ronny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Klaesson, Helen Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Invest AB som är född och har titeln Revisor, .