Oxroad AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom reklamaffischering, musikproduktion, uthyrning av musikstudio, konsultverksamhet inom musik samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Oxroad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Oxroad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2004-10-14 så skapades Oxroad AB och verksamheten är har F-skattsedel Oxroad AB har haft det sedan 2005-01-13.

Oxroad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556668-5094 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Oxroad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Oxroad AB så går det att nå dem via telefon på 070-4927080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Oxroad AB är Florén, Mats Göran som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Florén, Karin Vivi Lilian som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .