AM Trädgård & Markservice AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva trädgårds- och markarbeten samt fastighets- skötsel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AM Trädgård & Markservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är AM Trädgård & Markservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2004-04-22 så skapades AM Trädgård & Markservice AB och bolaget är har F-skattsedel AM Trädgård & Markservice AB har haft det sedan 2004-05-20.

AM Trädgård & Markservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-20

556661-0241 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är AM Trädgård & Markservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AM Trädgård & Markservice AB så går det att nå dem via telefon på 08-7410809 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AM Trädgård & Markservice AB är Mäenpää, Ahti Allan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäenpää, Tuula Anneli som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Hans Åke Jerker som är född 1955 och har titeln Revisor, .