ProLogis Sweden Haninge AB

Stockholms län

Information

ProLogis Sweden Haninge AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där ProLogis Sweden Haninge AB finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. ProLogis Sweden Haninge AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ProLogis Sweden Haninge AB har haft sedan 2006-06-22. ProLogis Sweden Haninge AB har funnits sedan och 2006-06-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ProLogis Sweden Haninge AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50659100.

Haninge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ProLogis Sweden Haninge AB Privat, ej börsnoterat.

ProLogis Sweden Haninge AB har idag 556657-1385 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ProLogis Sweden Haninge AB

Bolaget skall köpa, förvalta, äga och sälja fast egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

I ProLogis Sweden Haninge AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Meerkerk, Gerrit Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tol, Albert Cornelis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bischoff, Christian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lavén, Allan Fredrik som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.