RENIFLEX AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva städservice, bemanning inom städ, försäljning av städprodukter, entreprenad inom städ, rivningsarbeten och sanering, import av kläder, leksaker och idrottsartiklar, försäljning av kläder, leksaker, idrottsartiklar samt därmed förenlig verksamhert.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RENIFLEX AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är RENIFLEX AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2003-12-23 så skapades RENIFLEX AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556653-3138 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är RENIFLEX AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med RENIFLEX AB så går det att nå dem via telefon på 08-7410690 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom RENIFLEX AB är Jaatinen, Tony Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Jan Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Tornerup, Steve Christer som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln Revisor, Blom, Helene Elisabeth som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnssons Rev.byrå som är född och har titeln Revisor.