Lennart Gustavsson Consult AB

Stockholms län

Information

556650-6142 är organisationsnummer för företaget Lennart Gustavsson Consult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennart Gustavsson Consult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Lennart Gustavsson Consult AB finns i.

Lennart Gustavsson Consult AB har varit registrerat sedan 2003-11-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennart Gustavsson Consult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Lennart Gustavsson Consult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lennart Gustavsson Consult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Kerstin Viola -Gustafsson, Sven Lennart Roger

Vill ni komma i kontakt med Lennart Gustavsson Consult AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7779924 eller genom brev på följande adress:
Parkv. 48, 136 91, Haninge

Bolaget skall bedriva utbildning, information, marknadsföring, miljörevision, miljöinventering och installationsverksamhet inom elsektorn samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennart Gustavsson Consult AB och det är Gustafsson, Sven Lennart Roger som är född 1945 och har titeln VD, Gustafsson, Sven Lennart Roger som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Dock, Bengt Tomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kerstin Viola som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Goine, Åsa Chatrine som är född 1978 och har titeln Suppleant, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln RevisorLarsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,