Rindi Marketing AB

Stockholms län

Information

Rindi Marketing AB är en verksamhet som finns i Haninge. I Rindi Marketing AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindblad, Lisa Oladotter som är född 1971 och har titeln VD, Lindblad, Lisa Oladotter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandblom, Ola Börje Toresson som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Normann, Lena Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rindi Marketing AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rindi Marketing AB på telefon 08-7762427.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att erbjuda marknadsupplysningar och marknadsföringstjänster till internationella handelsorganisationer och eller företag, med särskild inriktning på jordbruksprodukter.

Idag är Rindi Marketing AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rindi Marketing AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rindi Marketing AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-15 och Rindi Marketing AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rindi Marketing AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rindi Marketing AB har 556648-8150 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.