Acuarela AB

Stockholms län

Information

Acuarela AB är ett företag som finns i Haninge. I Acuarela AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Munoz Mercado, Daniel Eduardo som är född 1966 och har titeln VD, Munoz Mercado, Daniel Eduardo som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Munoz Gomez, Norma Judith som är född 1964 och har titeln Suppleant, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor, Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Acuarela AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Acuarela AB på telefon 08-50027983.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med kort, bilder och ramar, dessutom service inom snickeri, inramning och logistik samt med ovanstående områden förenliga verksamheter.

Idag är Acuarela AB av bolagstypen Aktiebolag.

Acuarela AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Acuarela AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-18 och Acuarela AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Acuarela AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Acuarela AB har 556647-2444 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.