MEQVI AB

Stockholms län

Information

MEQVI AB är ett av många verksamheter som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som MEQVI AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MEQVI AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-02-19.

MEQVI AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-05-30. Men sedan 2004-02-19 så har MEQVI AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Radiov. 3, 135 48, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MEQVI AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7762654.

Haninge arbetar för att verksamheter som MEQVI AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MEQVI AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, inköp och försäljning av sjukvårds- och rehabiliteringsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MEQVI AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MEQVI AB och det är följande personer, Melin, Ing-Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Bo Erik som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MEQVI AB är 556644-4559.