AMOJ AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och AMOJ AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och AMOJ AB är ett av dem. Statusen för AMOJ AB är att Bolaget är aktivt.

AMOJ AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som AMOJ AB ska trivas.

AMOJ AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installation, service, reparation av balpressar och komprimatorer, reparationer av entreprenadmaskiner, lastbilar, arbetsfordon och båtar, reparationer, installationer och service av högtrycksanläggningar, montering och reparationer av återvinningsmaskiner och deras kringutrustning, VVS-arbeten, agenturförsäljning av återvinningsmaskiner och deras kringutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AMOJ AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är AMOJ AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med AMOJ AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55696350.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, George Axel Diter -Englund, Hans Roger.

De som är på något sätt har med AMOJ AB är Englund, Hans Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, George Axel Diter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallängen, Elisabet Grazyna som är född 1951 och har titeln Suppleant, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

AMOJ AB har 556642-5483 som sitt organisationsnummer.