Förvaltningsinformation FIAB, AB

Stockholms län

Information

Förvaltningsinformation FIAB, AB är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Förvaltningsinformation FIAB, AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förvaltningsinformation FIAB, AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-07.

Förvaltningsinformation FIAB, AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-02-25. Men sedan 2007-06-07 så har Förvaltningsinformation FIAB, AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Oxnöv. 32, 136 91, Haninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förvaltningsinformation FIAB, AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50150158.

Haninge arbetar för att företag som Förvaltningsinformation FIAB, AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Förvaltningsinformation FIAB, AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall mot ersättning gentemot medlemmarna i förening för förvaltningsinformation tillhandahålla tjänster, företrädesvis avseende konsulttjänster och försäljning av publikationer, till främjande av deras gemensamma intressen, samt bedriva konsultverksamhet i anslutning därtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Förvaltningsinformation FIAB, AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sundbom, Leif Olov -Tyrefors, Bo Leif Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förvaltningsinformation FIAB, AB och det är följande personer, Tyrefors, Bo Leif som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Torbjörn Gustav som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bo Lars Birger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lanthén, Hans Åke Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lif, Hans Olov som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Propst, Ulf Peter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot.Sandström, Mirja Sisko som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundbom, Leif Olov som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Walldan, Per Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot.Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor.ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Förvaltningsinformation FIAB, AB är 556641-0048.