Nedersta Schakt & Planering AB

Stockholms län

Information

Nedersta Schakt & Planering AB är en verksamhet som finns i Haninge. I Nedersta Schakt & Planering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hallberg, Mats Henrik som är född 1961 och har titeln VD, Hallberg, Mats Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nedersta Schakt & Planering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nedersta Schakt & Planering AB på telefon 070-3720523.

Bolaget skall bedriva linjearbeten, grävningsarbeten, planering, rivning och fyllning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nedersta Schakt & Planering AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nedersta Schakt & Planering AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nedersta Schakt & Planering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-27 och Nedersta Schakt & Planering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nedersta Schakt & Planering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nedersta Schakt & Planering AB har 556636-5531 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.