Svänghjulet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svänghjulet Aktiebolag är en verksamhet som finns i Haninge. I Svänghjulet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borin, Leif Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Ragnar Sven Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Erik Henry som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssell, Jan Åke Simon som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherrer Wulfing, Carina B som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wulfing, Peter Erik Tim som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotJärlebro, Ulf Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svänghjulet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svänghjulet Aktiebolag på telefon 08-50066684.

Bolaget skall bedriva handel med bensin- och dieselmotorer, tillbehör, reservdelar och serviceverksamhet avseende dessa, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svänghjulet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svänghjulet Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svänghjulet Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och Svänghjulet Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svänghjulet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Svänghjulet Aktiebolag har 556635-0426 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.