Rehlins Elektriska AB

Stockholms län

Information

556623-2384 är organisationsnummer för verksamheten Rehlins Elektriska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rehlins Elektriska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Rehlins Elektriska AB finns i.

Rehlins Elektriska AB har varit registrerat sedan 2002-02-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rehlins Elektriska AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-04-16.

Rehlins Elektriska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rehlins Elektriska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Rehlins Elektriska AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5580458 eller genom brev på följande adress:
Torabergsv. 6, 136 68, Vendelsö

Bolaget skall bedriva elektriska installationer, byggarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rehlins Elektriska AB och det är Rehlin, Ulf Erik Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehlin, Jenny Agneta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor,