Videonet Sweden AB

Stockholms län

Information

Videonet Sweden AB är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Videonet Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Videonet Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-04-02.

Videonet Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-02-01. Men sedan 2002-04-02 så har Videonet Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Markörg. 10 A, 136 44, Handen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Videonet Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4483890.

Haninge arbetar för att företag som Videonet Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Videonet Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av telekommunikationsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Videonet Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Videonet Sweden AB och det är följande personer, Ehlin, Lars-Åke som är född 1948 och har titeln VD, Ehlin, Lars-Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehlin, Kerstin Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ehlin Andrén, Ulrika Margareta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehlin, Mikael Lars som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor.L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Videonet Sweden AB är 556623-1139.