Topscore AB

Stockholms län

Information

556623-0503 är organisationsnummer för verksamheten Topscore AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Topscore AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Topscore AB finns i.

Topscore AB har varit registrerat sedan 2002-02-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Topscore AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Topscore AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Topscore AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eker, Clas Thomas Stefan -Vahlberg, Marko Sakari

Vill ni komma i kontakt med Topscore AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55653380 eller genom brev på följande adress:
Anläggarv. 32, 136 44, Handen

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara konsultverksamhet inom databranschen avseende webbhotell, e-handelslösningar, nätverkslösningar, implementering av servermiljöer samt försäljning av hård och mjukvara samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Topscore AB och det är Vahlberg, Marko Sakari som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eker, Clas Thomas Stefan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,